Succeshistorier fra 2014

Pia Illum Nielsen, januar 2014

1. December stod jeg uden job, og da jeg kender netværket AktiveIngeniører fra en tidligere periode i mit liv, var det naturligt at henvende sig her igen.

Med obligatoriske samtaler i jobcentret, jul osv., fik jeg først lagt mit CV op ca. 10/1.

Ti dage senere bliver jeg ringet op af en arbejdsgiver, der allerede har en "gammel" AI'er ansat.

Den følgende mandag er jeg til samtale og bliver ansat 28/1.

Det kunne ikke være gået bedre og det kunne ikke været sket uden AktiveIngeniører.


Daniel Skeller, januar 2014

Efter 4 måneder som medlem af Aktive Ingeniører fik jeg job igennem netværket. Det skete efter et medlem tippede mig om en stillingsannonce, som jeg ikke havde set hvis det ikke var for vores netværk.

Når man søger job uden Aktive Ingeniører er det begrænset hvor stor en mængde jobpslag man kan opspore, og derfor kan man til tider føle at der ikke er nok jobs der matcher ens profil. Modsat giver det håb og optimisme når viften af jobmuligheder bredes ud, og det er for mig den oplevelse jeg fik ved at deltage i Aktive Ingeniører netværket. Både den fornyede optimisme og resultatet - et job i hånden – kan jeg takke netværket for. God vind fremover.


Claus Rasmussen, februar 2014

Deltagelse i AI har været en god oplevelse. Man møder ligesindede i en periode hvor det kan være rart at udvide sit netværk, slippe for at skulle forklare at man er arbejdsløs, få lidt struktur og ekstra aktiviteter i kalenderen og øve sig i kanvas-salg. Netværket er hvad man gør det til, så med aktive medlemmer kan der komme spændende firmabesøg i hus. Det betyder samtidigt at man lærer flere virksomheder at kende - også indenfor eget område. AI er efter min mening det bedste jobsøgningsnetværk for ingeniører og ligesindede.


Tor Clarke Jensen, februar 2014

Fremdriftsplanlegger, Statsbygg, Prosjekt Nytt Nasjonalmuseum, Oslo

Aktiv: December 2013 til februar 2014

Jeg var en del af Aktive Ingeniører i et par måneder før jeg blev jobramt. Især som nyuddannet var bekræftende at møde andre ingeniører som var jobsøgende på den aktive måde. Konkret gav det mig også god øvelse i at tale med arbejdsgivere og lure gode vendinger af fra de ’erfarne’ AI’ere. Sparringen synes jeg er det vigtigste ved foreningen, men også solidariteten og det fælles mål. Jeg blev også kontaktet gennem CV databasen og kom i kontakt med potentielle arbejdsgivere derigennem. Hvis jeg bliver ledig vil jeg helt sikkert være Aktiv Ingeniør igen.