AI - Danmarks bedste jobsøgningsnetværk for ledige Ingeniører.

  • Vi er en forening af jobsøgende Ingeniører, der arbejder aktivt med opsøgningen af jobmulighederne. De eksisterer, men er ofte ikke blevet annonceret endnu.
  • Som forening kan vi lettere komme i kontakt med mange virksomheder, da vi kan tilbyde den samlede gruppes kompetencer inden for alle ingeniør retninger. Derudover kan vi tilbyde folk med helt frisk viden og folk med erfaring.
  • Foreningens medlemmer kan udføre en opsøgning, der er væsentlig større, end hvad en enkelt person magter.
  • Aktive Ingeniører kan tilbyde en bred vifte af assistance inden for alle ingeniørretninger, både helt frisk viden og med erfaring. Dette gør mulighederne for succes bedre.
  • Aktive Ingeniører skaber kontakten til virksomheder med jobmuligheder, hvorefter det enkelte medlem af gruppen kan etablere en personlig kontakt og eventuel ansættelse.
  • Foreningen ønsker at etablere sig i dansk erhvervsliv, således at den kan kontaktes direkte i tilfælde af pludseligt opståede ressourcebehov.
  • Aktive Ingeniører har etableret links til lignende foreninger i andre faggrupper. Vi kan derved udveksle jobmuligheder udenfor vores egne kompetenceområder
  • Foreningen driver efter behov kursus og sparrings virksomhed
  • Aktive Ingeniører har etableret en CV bank, hvorfra virksomheder kan rekruttere direkte.
  • Download: Rekrutteringsfolder

Aktive ingeniører er en klar succes og vi har fået rigtig mange af vore dygtige ingeniører i arbejde. Der er fortsat plads til flere medlemmer i vores forening, og hvis du vil høre mere, så mød op til det næste ugentlige fredagsmøde (se nedenfor i den grå ramme) og hør mere om, hvordan det er lykkedes os at få vore medlemmer i arbejde.

Aktive Ingeniører har som nonprofit organisation gratis adgang til G Suite.
G Suite er en pakke bestende af værktøjer til cloudcomputing, produktivitet og samarbejde samt software, som man kan abonnere på hos Google. G Suite består af Gmail, Hangouts, Calendar, and Google+ til kommunikation; Drive til lagring; Docs, Sheets, Slides, Forms, and Sites til samarbejde samt et Administrationspanel til administration af brugere og services.

Endvidere har Aktive Ingeniører adgang til Office 365, i første omgang dog kun som online service, ikke til installation på en PC.

Bemærk! at der ikke er møder fra den 06. december 2019 til og med den 13. december 2019 på grund af: møde aflyst

Næste møde er: fredag den 20. december 2019 klokken 12:30
Adressen er: TAPETEN, Magleparken 5, 2750 Ballerup. Mødelokale E. Vis på kort

Du er meget velkommen til at komme til alle vores møder.

De næste Tema-arrangementer


 AI på: FaceBook.
 AI på: LinkedIn.

Vis Successhistorier 20142013201220112010