AI - Danmarks bedste jobsøgningsnetværk for ledige Ingeniører.

  • Vi er en forening af jobsøgende Ingeniører, der arbejder aktivt med opsøgningen af jobmulighederne. De eksisterer, men er ofte ikke blevet annonceret endnu.
  • Som forening kan vi lettere komme i kontakt med mange virksomheder, da vi kan tilbyde den samlede gruppes kompetencer inden for alle ingeniør retninger. Derudover kan vi tilbyde folk med helt frisk viden og folk med erfaring.
  • Foreningens medlemmer kan udføre en opsøgning, der er væsentlig større, end hvad en enkelt person magter.
  • Aktive Ingeniører kan tilbyde en bred vifte af assistance inden for alle ingeniørretninger, både helt frisk viden og med erfaring. Dette gør mulighederne for succes bedre.
  • Aktive Ingeniører skaber kontakten til virksomheder med jobmuligheder, hvorefter det enkelte medlem af gruppen kan etablere en personlig kontakt og eventuel ansættelse.
  • Foreningen ønsker at etablere sig i dansk erhvervsliv, således at den kan kontaktes direkte i tilfælde af pludseligt opståede ressourcebehov.
  • Aktive Ingeniører har etableret links til lignende foreninger i andre faggrupper. Vi kan derved udveksle jobmuligheder udenfor vores egne kompetenceområder
  • Foreningen driver efter behov kursus og sparrings virksomhed
  • Aktive Ingeniører har etableret en CV bank, hvorfra virksomheder kan rekruttere direkte.
  • Download: Rekrutteringsfolder

Aktive ingeniører er en klar succes og vi har fået rigtig mange af vore dygtige ingeniører i arbejde. Der er fortsat plads til flere medlemmer i vores forening, og hvis du vil høre mere, så mød op til det næste ugentlige fredagsmøde (se nedenfor i den grå ramme) og hør mere om, hvordan det er lykkedes os at få vore medlemmer i arbejde.

Aktive Ingeniører har som nonprofit organisation gratis adgang til G Suite.
G Suite er en pakke bestende af værktøjer til cloudcomputing, produktivitet og samarbejde samt software, som man kan abonnere på hos Google. G Suite består af Gmail, Hangouts, Calendar, and Google+ til kommunikation; Drive til lagring; Docs, Sheets, Slides, Forms, and Sites til samarbejde samt et Administrationspanel til administration af brugere og services.

Endvidere har Aktive Ingeniører adgang til Office 365, i første omgang dog kun som online service, ikke til installation på en PC.

Næste møde er: fredag den 24. marts 2023 klokken 12:30
fredag den 31. marts 2023 er mødet klokken 12:30
Adressen er: TAPETEN, Magleparken 5, 2750 Ballerup. Mødelokale E. Vis på kort

Du er meget velkommen til at komme til alle vores møder.

De næste Tema-arrangementer


 AI på: FaceBook.
 AI på: LinkedIn.

Vis Successhistorier 20142013201220112010